545 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 570-an SM  560-an SM  550-an SM - 540-an SM - 530-an SM  520-an SM  510-an SM 
Taun: 548 SM 547 SM 546 SM - 545 SM - 544 SM 543 SM 542 SM
545 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 545 SM
Ab urbe condita 209
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2092/2152
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2093/2153
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -552 – -551
Kalénder Yahudi 3216 – 3217
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -489 – -488
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2557 – 2558
Kalénder Iran 1166 BP – 1165 BP
Kalénder Islam 1202 SH – 1201 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 116
(皇紀116年)
- Jaman Jōmon 9456
Kalénder panonpoé Thai -1
t·s·é

545 SM nyaéta taun ka-545 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png