54 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 80-an SM  70-an SM  60-an SM - 50-an SM - 40-an SM  30-an SM  20-an SM 
Taun: 57 SM 56 SM 55 SM - 54 SM - 53 SM 52 SM 51 SM
54 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 54 SM
Ab urbe condita 700
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2583/2643
(丙寅年)
— nepi ka —
2584/2644
(丁卯年)
Kalénder Étiopia -61 – -60
Kalénder Yahudi 3707 – 3708
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 2 – 3
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3048 – 3049
Kalénder Iran 675 BP – 674 BP
Kalénder Islam 696 SH – 695 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 607
(皇紀607年)
- Jaman Jōmon 9947
Kalénder panonpoé Thai 490
t·s·é

54 SM nyaéta taun ka-54 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png