550-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-7 SM - Abad ka-6 SM - Abad ka-5 SM
Dékade: 580-an SM 570-an SM 560-an SM - 550-an SM - 540-an SM 530-an SM 520-an SM
Taun: 559 SM 558 SM 557 SM 556 SM 555 SM
554 SM 553 SM 552 SM 551 SM 550 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

550-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 559 SM nepi ka taun 550 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png