56 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 80-an SM  70-an SM  60-an SM - 50-an SM - 40-an SM  30-an SM  20-an SM 
Taun: 59 SM 58 SM 57 SM - 56 SM - 55 SM 54 SM 53 SM
56 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 56 SM
Ab urbe condita 698
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2581/2641
(甲子年)
— nepi ka —
2582/2642
(乙丑年)
Kalénder Étiopia -63 – -62
Kalénder Yahudi 3705 – 3706
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 0 – 1
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3046 – 3047
Kalénder Iran 677 BP – 676 BP
Kalénder Islam 698 SH – 697 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 605
(皇紀605年)
- Jaman Jōmon 9945
Kalénder panonpoé Thai 488
t·s·é

56 SM nyaéta taun ka-56 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png