57 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 80-an SM  70-an SM  60-an SM - 50-an SM - 40-an SM  30-an SM  20-an SM 
Taun: 60 SM 59 SM 58 SM - 57 SM - 56 SM 55 SM 54 SM
57 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 57 SM
Ab urbe condita 697
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2580/2640
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2581/2641
(甲子年)
Kalénder Étiopia -64 – -63
Kalénder Yahudi 3704 – 3705
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -1 – 0
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3045 – 3046
Kalénder Iran 678 BP – 677 BP
Kalénder Islam 699 SH – 698 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 604
(皇紀604年)
- Jaman Jōmon 9944
Kalénder panonpoé Thai 487
t·s·é

57 SM nyaéta taun ka-57 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png