59 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 80-an SM  70-an SM  60-an SM - 50-an SM - 40-an SM  30-an SM  20-an SM 
Taun: 62 SM 61 SM 60 SM - 59 SM - 58 SM 57 SM 56 SM
59 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 59 SM
Ab urbe condita 695
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2578/2638
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2579/2639
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -66 – -65
Kalénder Yahudi 3702 – 3703
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -3 – -2
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3043 – 3044
Kalénder Iran 680 BP – 679 BP
Kalénder Islam 701 SH – 700 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 602
(皇紀602年)
- Jaman Jōmon 9942
Kalénder panonpoé Thai 485
t·s·é

59 SM nyaéta taun ka-59 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png