5 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 30-an SM  20-an SM  10-an SM - 0-an SM - 0-an  10-an  20-an 
Taun: 8 SM 7 SM 6 SM - 5 SM - 4 SM 3 SM 2 SM
5 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 5 SM
Ab urbe condita 749
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2632/2692
(乙卯年)
— nepi ka —
2633/2693
(丙辰年)
Kalénder Étiopia -12 – -11
Kalénder Yahudi 3756 – 3757
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 51 – 52
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3097 – 3098
Kalénder Iran 626 BP – 625 BP
Kalénder Islam 646 SH – 645 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 656
(皇紀656年)
- Jaman Jōmon 9996
Kalénder panonpoé Thai 539
t·s·é

5 SM nyaéta taun ka-5 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png