619 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 640-an SM  630-an SM  620-an SM - 610-an SM - 600-an SM  590-an SM  580-an SM 
Taun: 622 SM 621 SM 620 SM - 619 SM - 618 SM 617 SM 616 SM
619 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 619 SM
Ab urbe condita 135
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2018/2078
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2019/2079
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -626 – -625
Kalénder Yahudi 3142 – 3143
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -563 – -562
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2483 – 2484
Kalénder Iran 1240 BP – 1239 BP
Kalénder Islam 1279 SH – 1278 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 42
(皇紀42年)
- Jaman Jōmon 9382
Kalénder panonpoé Thai -75
t·s·é

619 SM nyaéta taun ka-619 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png