622 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 650-an SM  640-an SM  630-an SM - 620-an SM - 610-an SM  600-an SM  590-an SM 
Taun: 625 SM 624 SM 623 SM - 622 SM - 621 SM 620 SM 619 SM
622 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 622 SM
Ab urbe condita 132
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2015/2075
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2016/2076
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -629 – -628
Kalénder Yahudi 3139 – 3140
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -566 – -565
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2480 – 2481
Kalénder Iran 1243 BP – 1242 BP
Kalénder Islam 1282 SH – 1281 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 39
(皇紀39年)
- Jaman Jōmon 9379
Kalénder panonpoé Thai -78
t·s·é

622 SM nyaéta taun ka-622 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png