63 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 90-an SM  80-an SM  70-an SM - 60-an SM - 50-an SM  40-an SM  30-an SM 
Taun: 66 SM 65 SM 64 SM - 63 SM - 62 SM 61 SM 60 SM
63 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 63 SM
Ab urbe condita 691
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2574/2634
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2575/2635
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -70 – -69
Kalénder Yahudi 3698 – 3699
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -7 – -6
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3039 – 3040
Kalénder Iran 684 BP – 683 BP
Kalénder Islam 705 SH – 704 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 598
(皇紀598年)
- Jaman Jōmon 9938
Kalénder panonpoé Thai 481
t·s·é

63 SM nyaéta taun ka-63 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png