659 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 680-an SM  670-an SM  660-an SM - 650-an SM - 640-an SM  630-an SM  620-an SM 
Taun: 662 SM 661 SM 660 SM - 659 SM - 658 SM 657 SM 656 SM
659 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 659 SM
Ab urbe condita 95
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1978/2038
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1979/2039
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -666 – -665
Kalénder Yahudi 3102 – 3103
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -603 – -602
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2443 – 2444
Kalénder Iran 1280 BP – 1279 BP
Kalénder Islam 1320 SH – 1319 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 2
(皇紀2年)
- Jaman Jōmon 9342
Kalénder panonpoé Thai -115
t·s·é

659 SM nyaéta taun ka-659 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png