660-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-8 SM - Abad ka-7 SM - Abad ka-6 SM
Dékade: 690-an SM 680-an SM 670-an SM - 660-an SM - 650-an SM 640-an SM 630-an SM
Taun: 669 SM 668 SM 667 SM 666 SM 665 SM
664 SM 663 SM 662 SM 661 SM 660 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

660-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 669 SM nepi ka taun 660 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png