66 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 90-an SM  80-an SM  70-an SM - 60-an SM - 50-an SM  40-an SM  30-an SM 
Taun: 69 SM 68 SM 67 SM - 66 SM - 65 SM 64 SM 63 SM
66 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 66 SM
Ab urbe condita 688
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2571/2631
(年)
— nepi ka —
2572/2632
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -73 – -72
Kalénder Yahudi 3695 – 3696
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -10 – -9
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3036 – 3037
Kalénder Iran 687 BP – 686 BP
Kalénder Islam 708 SH – 707 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 595
(皇紀595年)
- Jaman Jōmon 9935
Kalénder panonpoé Thai 478
t·s·é

66 SM nyaéta taun ka-66 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png