670-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-8 SM - Abad ka-7 SM - Abad ka-6 SM
Dékade: 700-an SM 690-an SM 680-an SM - 670-an SM - 660-an SM 650-an SM 640-an SM
Taun: 679 SM 678 SM 677 SM 676 SM 675 SM
674 SM 673 SM 672 SM 671 SM 670 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

670-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 679 SM nepi ka taun 670 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png