671 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 700-an SM  690-an SM  680-an SM - 670-an SM - 660-an SM  650-an SM  640-an SM 
Taun: 674 SM 673 SM 672 SM - 671 SM - 670 SM 669 SM 668 SM
671 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 671 SM
Ab urbe condita 83
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1966/2026
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1967/2027
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -678 – -677
Kalénder Yahudi 3090 – 3091
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -615 – -614
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2431 – 2432
Kalénder Iran 1292 BP – 1291 BP
Kalénder Islam 1332 SH – 1331 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -10
(皇紀-10年)
- Jaman Jōmon 9330
Kalénder panonpoé Thai -127
t·s·é

671 SM nyaéta taun ka-671 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png