680-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-8 SM - Abad ka-7 SM - Abad ka-6 SM
Dékade: 710-an SM 700-an SM 690-an SM - 680-an SM - 670-an SM 660-an SM 650-an SM
Taun: 689 SM 688 SM 687 SM 686 SM 685 SM
684 SM 683 SM 682 SM 681 SM 680 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

680-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 689 SM nepi ka taun 680 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png