730-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-9 SM - Abad ka-8 SM - Abad ka-7 SM
Dékade: 760-an SM 750-an SM 740-an SM - 730-an SM - 720-an SM 710-an SM 700-an SM
Taun: 739 SM 738 SM 737 SM 736 SM 735 SM
734 SM 733 SM 732 SM 731 SM 730 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

730-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 739 SM nepi ka taun 730 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png