730 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-9 SM - abad ka-8 SM - abad ka-7 SM
Dékade: 760-an SM  750-an SM  740-an SM - 730-an SM - 720-an SM  710-an SM  700-an SM 
Taun: 733 SM 732 SM 731 SM - 730 SM - 729 SM 728 SM 727 SM
730 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 730 SM
Ab urbe condita 24
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1907/1967
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1908/1968
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -737 – -736
Kalénder Yahudi 3031 – 3032
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -674 – -673
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2372 – 2373
Kalénder Iran 1351 BP – 1350 BP
Kalénder Islam 1393 SH – 1392 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -69
(皇紀-69年)
- Jaman Jōmon 9271
Kalénder panonpoé Thai -186
t·s·é

730 SM nyaéta taun ka-730 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png