740

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 - abad ka-8 - abad ka-9
Dékade: 710-an 720-an 730-an 740-an 750-an 760-an 770-an
Taun: 737 738 739 - 740 - 741 742 743

Taun ka-740 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png