790-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-9 SM - Abad ka-8 SM - Abad ka-7 SM
Dékade: 820-an SM 810-an SM 800-an SM - 790-an SM - 780-an SM 770-an SM 760-an SM
Taun: 799 SM 798 SM 797 SM 796 SM 795 SM
794 SM 793 SM 792 SM 791 SM 790 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

790-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 799 SM nepi ka taun 790 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png