83 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 110-an SM  100-an SM  90-an SM - 80-an SM - 70-an SM  60-an SM  50-an SM 
Taun: 86 SM 85 SM 84 SM - 83 SM - 82 SM 81 SM 80 SM
83 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 83 SM
Ab urbe condita 671
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2554/2614
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2555/2615
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -90 – -89
Kalénder Yahudi 3678 – 3679
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -27 – -26
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3019 – 3020
Kalénder Iran 704 BP – 703 BP
Kalénder Islam 726 SH – 725 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 578
(皇紀578年)
- Jaman Jōmon 9918
Kalénder panonpoé Thai 461
t·s·é

83 SM nyaéta taun ka-83 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png