840-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-10 SM - Abad ka-9 SM - Abad ka-8 SM
Dékade: 870-an SM 860-an SM 850-an SM - 840-an SM - 830-an SM 820-an SM 810-an SM
Taun: 849 SM 848 SM 847 SM 846 SM 845 SM
844 SM 843 SM 842 SM 841 SM 840 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

840-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 849 SM nepi ka taun 840 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png