850-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-10 SM - Abad ka-9 SM - Abad ka-8 SM
Dékade: 880-an SM 870-an SM 860-an SM - 850-an SM - 840-an SM 830-an SM 820-an SM
Taun: 859 SM 858 SM 857 SM 856 SM 855 SM
854 SM 853 SM 852 SM 851 SM 850 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

850-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 859 SM nepi ka taun 850 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png