85 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 110-an SM  100-an SM  90-an SM - 80-an SM - 70-an SM  60-an SM  50-an SM 
Taun: 88 SM 87 SM 86 SM - 85 SM - 84 SM 83 SM 82 SM
85 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 85 SM
Ab urbe condita 669
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2552/2612
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2553/2613
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -92 – -91
Kalénder Yahudi 3676 – 3677
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -29 – -28
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3017 – 3018
Kalénder Iran 706 BP – 705 BP
Kalénder Islam 728 SH – 727 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 576
(皇紀576年)
- Jaman Jōmon 9916
Kalénder panonpoé Thai 459
t·s·é

85 SM nyaéta taun ka-85 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png