930-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-11 SM - Abad ka-10 SM - Abad ka-9 SM
Dékade: 960-an SM 950-an SM 940-an SM - 930-an SM - 920-an SM 910-an SM 900-an SM
Taun: 939 SM 938 SM 937 SM 936 SM 935 SM
934 SM 933 SM 932 SM 931 SM 930 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

930-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 939 SM nepi ka taun 930 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png