950-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-11 SM - Abad ka-10 SM - Abad ka-9 SM
Dékade: 980-an SM 970-an SM 960-an SM - 950-an SM - 940-an SM 930-an SM 920-an SM
Taun: 959 SM 958 SM 957 SM 956 SM 955 SM
954 SM 953 SM 952 SM 951 SM 950 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

950-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 959 SM nepi ka taun 950 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png