980-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-11 SM - Abad ka-10 SM - Abad ka-9 SM
Dékade: 1010-an SM 1000-an SM 990-an SM - 980-an SM - 970-an SM 960-an SM 950-an SM
Taun: 989 SM 988 SM 987 SM 986 SM 985 SM
984 SM 983 SM 982 SM 981 SM 980 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

980-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 989 SM nepi ka taun 980 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png