990-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-11 SM - Abad ka-10 SM - Abad ka-9 SM
Dékade: 1020-an SM 1010-an SM 1000-an SM - 990-an SM - 980-an SM 970-an SM 960-an SM
Taun: 999 SM 998 SM 997 SM 996 SM 995 SM
994 SM 993 SM 992 SM 991 SM 990 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

990-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 999 SM nepi ka taun 990 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png