AACS LA

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

AACS LA (Advanced Access Content System Licensing Administrator) nyaeta hiji badan nu ngamekarkeun tur ngalisensian sistim proteksi ngopi AACS nu dipake dina format cakram optis definisi luhur HD DVD katut Blu-ray Disc.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps mycomputer.png