Abdul Hamid (pulitikus)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abdul Hamid
Présidén Bangladés
Palaksana
Incumbent
Awal jabatan
14 Maret 2013
Perdana Mentri Syéikh Hasina
Saméméhna Zillur Rahman
Katerangan lian
Gumelar 1 Januari 1944 (1944-01-01) (yuswa 70)
Mithamoin, India Britania
Partéy pulitik Liga Awami
Hubungan pulitik
lianna
Koalisi (2008–ayeuna)
Ageman Islam

Abdul Hamid (Basa Benggala: আব্দুল হামিদ, gumelar di Mithamoin, India Britania, 1 Januari 1944; yuswa 70 taun) nyaéta Juru Carios of ti Parlemén Bangladés saprak 2009 sarta Palaksana Présidén Bangladés sanggues maotna Présidén Zillur Rahman dina Maret 2013.[1]

Présidén[édit | sunting sumber]

Abdul Hamid ditunjuk salaku Pajabat Palaksana Présdién Bangladés dina 14 Maret 2013 samentawis Présidén Zillur Rahman aya dina parawatan di Singapura. Zillur Rahman maot 6 poé sanggeusna.[2]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. "Speaker's Biography". Bangladesh Parliament. Diarsipkan dari yang asli pada 6 Juli 2011. Diakses pada 22 Maret 2011. 
  2. "Bangladesh president Zillur Rahman dies in Singapore". Firstpost. 

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Kalungguhan pulitis
Saméméhna
Zillur Rahman
Présidén Bangladés
Palaksana

2013–ayeuna
'Ngajabat

Citakan:BangladeshPresidents Citakan:Bangladesh-politician-stub