Abon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Abon nyaéta réncang sangu nu didamel tina daging sapi atanapi daging hayam nu dicacag lemes sareng dibungbuan. Sajabi ti diangge rencang sangu, tiasa oge diangge lebet tuangeun jajanan sapertos leupeut, pastél garing, lebetan cilok, sareng sajabina ti eta.


Foodlogo2.svg