Ada band

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


ADA Band kawentar band anu sok gunta ganti anggota.[1] Band nu mimitina ngaranna B to 90’s eta mimitina teh Dika (bas), Baim (vokal dan gitar), Herry (kibor), Iso Eddy (kibor), jeung Eel (drum).[1] Nalika ngaranna masih B to 90’s Herry kaluar jeung ngabentuk Kin Band. Posisina digantikeun Krishna.[1] Album kahiji jeung kadua mawakeun nagaran anyar nya eta Ada Band. Tereh album ke-3, ADA Band teu kompak.[1] Iso jeung Eel kaluar. [1] Iso kaluar sabab teu bisa ngabagi waktu jeung kasibukan nu sejenna.[1] Sedengkeun Eel sabab teu sapamikiran deui. [1] Eel digantikeun Rama.[1] Terus anu pangkawentarna nalika ADA Band ditinggalkeun panyanyina, Baim nu milihg solo karir. [1] ADA Band terus mawa panyanyi anyar, Donnie Sibarani. [1] Panyanyi anyar ieu alus malahan ngajadikeun beuki caang, Donnie leuwih dipikaresep ku awewe.[1] Di album ka-8, Harmonius (2008) ADA Band ditinggalkeun ku Krishna. Tangtuna wae, ngan Dika anu terus aya ti mimiti jeung Ada Band.[1] Ada band tungtungna milih judul Heaven of Love minangka judul album anyarna.[2] Pilihan ieu ditetepkeun sabab numutkeun anjeuna sawarga (heaven) téh panyampurnaan anu pangjangkungna tina hiji prosés kacintaan anu dipimilik.[2]

Sumber[édit | sunting sumber]

Nulis.jpg