Advanced Television Systems Committee

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Advanced Television Systems Committee (ATSC) nyaeta hiji grup, nu ngadeg taun 1982, pancenna ngamekarkeun Standar ATSC keur televisi digital di Amerika Sarikat, nu dipake oge ku Kanada, Meksiko, Korea Kidul, jeung cikeneh Honduras sarta geus dipikirkeun pikeun dipake ku nagara-nagara sejenna.

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps ksim.png