Adygea

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
RussiaAdygea2007-01.png
Adygea.png

Adygea mangrupakeun salahsahiji Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu miboga luas daérah 7.600 km². Subjék ieu miboga jumlah populasi 447.109 jiwa (2002) kalawan kapadetan padumuk 58,8 jiwa/km². Ibu kotana nya éta Maykop.

Bandéra Adygea
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca




Countries.png