Agén Fuzzy

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dina élmu komputer agén Fuzzy nyaeta hiji agén software nu nerapkeun logika fuzzy. Entitas software ieu interaksi jeung lingkungannana ngaliwatan basis aturan adaptif sarta satuluyna dianggep minangka tipe agén cerdas.


LampFlowchart.svg