Agnes Monica

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Indonésia kedah miboga rasa reueus sabab miboga salahsahiji artis wanoja anu miboga bakat anu ngaran aslina Agnes Monica Muljoto, nu leuwih kasohor di umum mah Agnes Monica.[1] Wanoja anu babar di Jakarta dina tanggal 1 Juli 1986 ieu kedah reueus kana kabéh bakat, kaparigelan jeung préstasina anu dirojong ku jangkung 165 cm jeung beurat awak 49 kg.[1] Putri ti Jenny Siswono jeung Suprapto ieu miboga kalangenan ice keting jeung badminton nu sok dilakonan dina kasibukanna minagka panyanyi, artis, béntang iklan jeung presenter nu dilakonanna ti leuleutik taun 1990.[1]

Pikeun kalancaran karirna Agnes teu nuluykeun kuliahna di Universitas Pelita Harapan, Jurusan Hukum ku mawa cuti dina ahir 2006.[1] Hal ieu berarti karir diajar Agnes teu, ku meunangkeun IPK 3,67 nu dibeunangkeunna di semester ahir.[1] Di pertengahan 2009, Agnes neruskeun kuliah di OSU Amerika Serikat mawa Program Distance Education Jurusan Political Science.[1] Salian ti prestasi diajar nu alus, kahirupan pribadi Agnes ogé teu masalah,, salian sababaraha gosip ngeunaan hubungan jeung sebelebritis Indonesia,saperti Bams Samson, Afgan, jeung Rezky Aditya.[1] Agnes Monica jadi tren di kalanagan rumaja, salian ti sukses nyanyi sukses ogé meunang sababaraha pangajén.[2]

Sumber[édit | sunting sumber]


Replace this image male.svg