Agustus

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
<< Agustus >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31


Agustus nyaéta bulan ka-8 kalénder Maséhi, satutasna Juli sarta saméméh Séptémber.

Bulan ieu na sajarah[édit | sunting sumber]

Kajadian[édit | sunting sumber]

Lahir[édit | sunting sumber]

4 Agustus 1940 - Abdurrahman Wahid

Pupus[édit | sunting sumber]

Januari | Pébruari | Maret | April | Méi | Juni | Juli | Agustus | Séptémber | Oktober | Nopémber | Désémber


Nuvola apps clock.png