Ahmad Zia Massoud

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Ahmad Zia Massoud
احمد ضیاء مسعود
Wakil Présidén Kahiji Apganistan
Masa jabatan
7 Désémber 2004 – 19 Nopémber 2009
Présidén Hamid Karzai
Sangguesna Mohammed Fahim
Katerangan lian
Gumelar 01 Méi 1956 (1956-05-01) (yuswa 57)
Ghazni, Bandéra Apganistan Apganistan
Partéy pulitik Jamiat-e Islami (Masarakat Islam)
Ageman Islam Sunni

Ahmad Zia Massoud (gumelar 1 Méi 1956; yuswa 57 taun) nyaéta Wakil Présidén Kahiji Apganistan dina pamaréntahan nu kapilih kahiji ti Présidén Hamid Karzai, ti Désémber 2004 nepi ka Nopémber 2009.[1]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Replace this image male.svg