Air Supply

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Graham Russell jeung Russell Hichcook

Air Supply nya éta grup duo slow rock anu kasohor kurang leuwih taun 1970an, anu dibentuk ku Graham Russell[1], musisi nu lahir di Sherwood, Nottingham, Inggris 11 Juni 1950 jeung Russell Hitchcock, lalaki nu lahir di Melbourne, Victoria, Australia, 15 Juni 1949[1]. Saacan jadi duo, ieu grup musik boga sababaraha personil, diantarana Chrissie Hammond, Jeremy Paul, Frank Esler-Smith, David Moyse, Rex Goh, David Green, Ralph Cooper[1]. Ieu grup musik kabentuk nalika Graham jeung jeung Russel papanggih di pagelaran musikal Jesus Christ Superstar produksi Andrew Lloyd Webber/Tim Rice di Sydney, 12 Mei 1975[2].

Diskografi Album[édit | sunting sumber]

Nepi ka ayeuna, Air Supply geus ngarilis leuwih ti 10 album, diantarana: Air Supply (1976), Lost in Love (1980), The One That You Love (1981), Now and Forever (1982), Air Supply (2) (1985), Hearts in Motion (1986), The Christmas Album (1987), The Earth is.... (1991), The Vanishing Race (1993), Greatest Hits Live... Now And Forever (1995), News from Nowhere (1995), The Book of Live (1997), The Definitive Collection (1999), Yours Truly (2001), Across The Concrete Sky (2003), Playlist: The Very Best Of Air Supply (2010) jeung Mumbo Jumbo (2010)[3].

Référénsi[édit | sunting sumber]

  1. a b c [Air Supply-Kapanlagi.com](diaksés tanggal 2 Nopémber 2011)
  2. [situs resmi air supply] (diaksés tanggal 2 Nopémber 2011)
  3. {en}}[Diskografi Air Supply] (diaksés tanggal 16 Nopémber 2011)
Nulis.jpg