Akiko Domoto

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Akiko Domoto

Akiko Domoto (堂本暁子 Dōmoto Akiko?) (babar 31 Juli 1932) nyaeta gubernur Chiba Prefecture Jepang. Anjeunna gubernur istri munggaran di Chiba jeung no 3 dina sajarah Jepang, tur munggaran kapilih dina taun 2001.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

堂本暁子のホームページ (Ramatloka Akiko Domoto, dina Basa Jepang)


Nulis.jpg