Ali Agrem

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Ali Agrem nyaeta kuéh tradisional, dijieun tina adonan béas jeung santen sarta gula kawung (gula arén). Bentukna buleud, tengahna bolong kawas ali (cingcin). Gedéna méh sarua jeung kuéh donat (rada leuwih leutik). Rasana méh sarua jeung kuéh cuhcur jeung kuéh burayot. Ni'mat saupama diopi atawa dicaneut jeung cikopi atawa cientéh haneut.

Referensi[édit | sunting sumber]

  • Ensiklopedi Sunda: Alam, Manusia, Budaya (Rosidi, dkk: 2000)


Nulis.jpg