Analog

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Istilah analog bisa nunjuk kana sababaraha harti:

  • Sinyal analog, hiji sinyal variabel anu kontinyu dina waktu jeung amplitudona
  • Sirkuit analog, sirkuit éléktronik migunakeun sinyal variabel nu kontinyu
  • Jam analog, jam nu nunjukeun waktu ku posisi beungeut arloji
  • Komputer analog, komputer nu migunakeun fenomena éléktrik atawa mékanik
  • Televisi analog, televisi anu migunakeun sinyal analog
  • Analog (kimia), turunan structural ti campuran induk nu sering béda ti unsur tunggalna
  • Analog (literatur), pagawéan literari pikeun mere motif, karakter atawa hiji kajadian ka nu séjén, tapi teu diturunkeun langsung tina literatur éta
  • Analog (basa Inggris), naon waé atawa konsép nu sarua (analog) jeung salasahiji nu séjénna (contona 'x' analog jeung 'y')

Analog digunakeun dina ngaran-ngaran:

Tempo Ogé[édit | sunting sumber]