Andésit

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Conto babatuan andesit

Andésit nyaeta salasahiji wangun batuan beku kalayan komposisi antara jeung tekstur spesifik nu umumna kapanggih dina wewengkon subduksi téktonik di wewengkon wawates sagara saperti di basisir kulon Amérika Kidul. Ngaran ieu asalna tina ngaran Pagunungan Andés.

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Erdkruste-i.jpg