Anduk

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Anduk (nl:Handdoek) nyaéta saheulay lamak atawa kertas nu dipaké pikeun ngagaringkeun atawa ngusap. Anduk bisa nyerep cairan nalika duanana paantel.

Rupa-rupa Anduk[édit | sunting sumber]

Close-up photo of a bath towel, made of terrycloth, showing the absorbing fibres, along with a decorative pattern.
A beach towel at Sant Pol de Mar
Fibres in a tea towel.
  • Anduk mandi dipaké pikeun ngagaringkeun awak satutasna mandi.

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo oge[édit | sunting sumber]