Anggrawati, Maja, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Anggrawati

Peta lokasi Anggrawati
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Maja
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Anggrawati nyaéta salasahiji dèsa di kacamatan Maja, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.


 

Kacamatan Maja, Kabupatén Majalengka, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Anggrawati | Banjaran | Cengal | Cicalung | Cieurih | Cihaur | Cipicung | Kertabasuki | Maja Selatan | Maja Utara | Malongpong | Pageraji | Paniis | Pasanggrahan | Sindangkerta | Tegalsari | Wanahayu


Gnome-home.svg