Angkatan Laut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Angkatan Laut (AL) nyaeta bagian militer hiji nagara nu perangna di cai make kapal. Sabagean gede AL diwangun tina kapal perang. AL bisa oge miboga Angkatan Udara jeung soldadu sorangan.

Tempo oge[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg