Angola (disambiguasi)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Angola bisa ngalih ka:

Patempatan[édit | sunting sumber]

Amérika Sarikat[édit | sunting sumber]

Angola[édit | sunting sumber]

  • Angola, nagara Afrika kidul-tengah
  • Angola (Portugal), wewengkon jajahan Portugis ngarujuk ka Afrika Kulon Portugis

Nu lian[édit | sunting sumber]