Anseong

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Anseong 100px
Map Anseong-si.png
Hangul: 안성시
Hanja: 安城市
Romanisasi Revisi: Anseong-si
McCune-Reischauer: Ansŏng-si
Statistik
Lega: 554.2 km²
Pangeusi: 149,233
Kapadetan: 269.3 people/km²
Babagian Administratif: 1 eup, 11 myeon, 3 dong

Anseong nyaeta salasahiji kota di Propinsi Gyeonggi, Koréa Kidul, 80 km kiduleun Seoul. Lokasi géografisna 37°0′Ka 127°16′Wé.

Pangatikan[édit | sunting sumber]

Institusi paguron luhur di Anseong diantarana:

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg