Antoine Laurent Lavoisier

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Antoine Laurent Lavoisiser (gumelar 26 Agustus 1743 – pupus 8 Méi 1794 dina yuswa 50 taun) nya éta ÉlmuwanPerancis anu méré kontribusi dina widang kimia. ANjeunna nya éta tokoh anu méré ngaran kana salah sahiji unsur anu disebut oksigen. Salian ti éta Lavoisier anu ngarecah komposisi kimia dina cai, medarkeun perkara komposisi kimia dina hawa, jeung nyieun daptar periodikunsur-unsur kimia.

Référénsi[édit | sunting sumber]


Replace this image male.svg