Aomori, Aomori

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kota Aomori
青森市
Lokasi Kota Aomori
Kota Aomori aya di Aomori Prefecture, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Tōhoku
Préfektur Aomori Prefecture
Karakter fisik
Area 824,52 km² (318,3 sq mi)
Populasi (as of April 1, 2005)
     Total 314.786
     Kapadetan Citakan:PD km2 to sq mi
Lokasi 40°49′N 140°45′E / 40.817, 140.75Koordinat: 40°49′N 140°45′E / 40.817, 140.75
Lambang
Kantor Pamarentahan Kota Aomori
Walikota Hiroshi Shikanai
Alamat 〒030-8555
1-22-5 Chūō, Aomori-shi, Aomori-ken
Nomer telpon 017-734-1111
Ramatloka resmi: Kota Aomori

Aomori (青森市 Aomori-shi?) nyaeta ibu kota Préféktur Aomori, Jepang.

Atikan[édit | sunting sumber]

Kota sobat[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca



Shadow picture of Aomori Prefecture Préféktur Aomori
Flag of Aomori Prefecture
Kota-kota
Aomori (capital) | Goshogawara | Hachinohe | Hirakawa | Hirosaki | Kuroishi | Misawa | Mutsu | Towada | Tsugaru
Distrik-distrik
Higashitsugaru | Kamikita | Kitatsugaru | Minamitsugaru | Nakatsugaru | Nishitsugaru | Sannohe | Shimokita
  See also: Towns and villages by district edit


Nulis.jpg